Circulaire economie

Ons retour concept

Circulaire economie, hoe werkt het? 

Verzamel de bekers binnen je bedrijf en laat ons ze ophalen! Dit betekent een forse besparing op je restafval en maakt je bedrijf milieubewust en duurzaam. Wij recyclen de bekers zodat deze waardevolle grondstof bewaard blijft.

De beker

Het retour concept is beschikbaar voor alle koffiebeker maten. Je kan een standaard bedrukte beker kiezen of zelf een ontwerp maken. Denk hierbij aan een speciale boodschap die je bijvoorbeeld mee wil geven.

Levering

De bekers zijn verpakt in een doos die bestaat uit een rasterwerk met een zak tegen lekkage om zo de gebruikte bekers in te zamelen. Deze speciale doos plaats je vervolgens in de inzamel box

Inzameling

Deponeer de gebruikte bekers in de inzamel box. De bekers worden hierin op een efficiënte manier verzameld, wat resulteert in een aanzienlijke besparing op het volume van uw restafval. Daarnaast draagt u direct bij aan een duurzamere toekomst door reductie van CO2, water en energieverbruik en hergebruik van grondstoffen. Is de inzamelbox vol? Wij bezorgen nieuwe bekers en/of we halen de gebruikte bekers retour voor recycling.

Circulair

De opgehaalde bekers worden als grondstof weer aangeboden aan de papier en kartonindustrie en krijgen hier hun tweede leven in de vorm van bijvoorbeeld golfkartonnen dozen.

Meer informatie over ons retour concept?

Bel of mail ons gerust, we informeren je graag over de mogelijkheden.

Bezoekadres

De Jong Ecocups b.v. Jogchem van der Houtweg 20 Handelscentrum Westerlee (Hal A2) 2678 HA De Lier Routebeschrijving

Postadres

De Jong Ecocups b.v. Postbus 22 2678 ZG De Lier

Stuur ons een e-mail

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 De Jong Ecocups