Duurzaamheid en Kwaliteit

Samen duurzaam

Duurzaamheid en kwaliteit vinden wij heel belangrijk! Door te voldoen aan bepaalde normen dragen wij bij aan een stukje veiligheid en hygiëne voor ons personeel. We verwerken uitsluitend duurzaam geproduceerd karton en we doen er alles aan om het gehele proces ook voor jou als klant zo soepel mogelijk te laten verlopen.

FSC Forest Stewardship Council®

Wij gebruiken uitsluitend FSC® (FSC® C818959) gecertificeerd papier voor onze producten. FSC® staat voor Forest Stewardship Council en is het hoogst haalbare keurmerk als het gaat om verantwoord bosbeheer.

Downloads

BRC

De productie van De Jong Ecocups voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen volgens de normen van het British Retail Consortium (BRC 115120-2012). Wij werken met moderne machines en onze getrainde en ervaren operators voeren tijdens het gehele productieproces meerdere kwaliteitscontroles uit.

Downloads

Groen

Onze fabriek draait volledig op groene stroom, waarbij we een deel zelf opwekken met zonnepanelen. We rijden met elektrische heftrucks en om de fabriek te verwarmen maken we gebruik van restwarmte van compressoren. Daarnaast nemen we in de fabriek tal van andere maatregelen om de impact op het milieu te minimaliseren, denk aan afvalinzameling en hergebruik van spoelwater.

Een beker van PaperWise®

Wij verwerken Paperwise® karton op onze productielijnen, dat is karton waarvan de grondstof bestaat uit landbouw afval. Een super duurzame koffiebeker dus!

Downloads

Voorbeelden van ons werk

Ons assortiment

Contact
© 2024 De Jong Ecocups