Over ons

Over ons

De Jong Ecocups is een dynamisch productie bedrijf met een nuchtere visie. Wij hebben een flexibele instelling en houden het graag simpel en duidelijk. We produceren uitsluitend kartonnen disposables zowel bedrukt als onbedrukt.

Duurzaam & verantwoord ondernemen

Elke dag streven wij ernaar ons duurzame productie proces zoveel mogelijk te optimaliseren. Onze missie is de mensen die voor ons werken en de wereld om ons heen zo min mogelijk te belasten. Duurzaam en verantwoord ondernemen is daarom voor ons een vanzelfsprekendheid.

Duurzaamheid

Ons team

Ondanks dat we niet de makkelijkste weg hebben gekozen door een beker productie bedrijf in Nederland te vestigen zien wij gelukkig dat lokaal geproduceerde producten steeds meer de voorkeur krijgen ten opzichte van bijvoorbeeld producten vanuit het verre Oosten. Door alle inspanningen sinds 2010 van ons ambitieuze team zijn wij uitgegroeid tot de grootste kartonnen bekerproducent van de Benelux. Wij nemen bestellingen met plezier in behandeling en zorgen voor een vakkundige afhandeling.

Onze verpakkingen

Via deze link vindt je updates over de nieuwste producten.

Nieuws

John Holster - Directeur

“De komende jaren willen we met ons team bij Ecocups jaarlijks een groei realiseren.

We zien een groeiende vraag naar kartonnen bekers en verpakkingen. Wij spelen hierop in door onze productiecapaciteit in ons bestaande assortiment te verhogen, zodat we aan deze groeiende vraag kunnen voldoen.

Daarnaast houden we onze ogen en oren open zodat we snel kunnen inspelen op nieuwe markten en denken we graag mee in de ontwikkelingsfase van nieuwe verpakkingen voor onze klanten.”

Jack Helleman - Binnendienst

“Of het nu een order van 1.000 of 1 miljoen stuks is, we proberen deze allemaal zo snel mogelijk te behandelen en te zorgen dat de klant naar wens bediend wordt. Onze flexibiliteit en diversiteit in producten, van een espresso bekertje tot een grote plantenpot zorgt voor een leuk en afwisselend klanten contact. Inmiddels werk ik ruim 6 jaar bij Ecocups en maakt de informele sfeer het tot een prettige werkomgeving.”

Vanuit de productie

“Toen we in 2010 startten met de productie op twee productielijnen waren we continu bezig om het productie proces onder de knie te krijgen. Nu, met ruim 25 verschillende productielijnen is het voor ons een uitdaging de kwaliteit van de eindproducten te waarborgen en een zo hoog mogelijke output te realiseren.

© 2024 De Jong Ecocups